Astrologi - en vei til indre harmoni - Anna Granbe
Produktnr.:
ISBN13 9788245801064
Enhet:
Moms-sats:
0.00
Vekt:
0.00
Spesifikasjon:
Forfatter: Anna Granberg 
Oversettelse fra svensk: Bjørg Larsen Rygh
Utgitt: 1999 - 2 opplag
Isbn - 13 9788245801064
Antall sider: 299
Innbinding: Innbundet 
Språk: Norsk bokmål
Leveringstid: På lager

NOK 298

Kampanjepris NOK 190

Antall
BeskrivelseAstrologi - en vei til indre harmoni

Denne fengslende og allsidige astrologiboken tar deg med på spennende reise, der du får mulighet til å lære å kjenne din innerste natur og dine personlige utviklingsmuligheter. Vi har alle behov for å se en mening med livet vårt, og å kjenne oss hele og i harmoni med med tilværelsen.  Fødselshoroskopet - et speil av din psykologiske virkelighet - gir en indikasjon om hva som rører seg i ditt indre.
Den erfarne astrologen Anna Granberg hjelper deg å finne frem i ditt fødselshoroskop og viser deg trinn for trinn hvordan du skal gå frem for å stille og tolke ditt eget og andres horoskop. I den omfattende oppslagsdelen får du konkret hjelp med tolkningsarbeidet.

En grundig og inspirerende lærebok i moderne astrologi, tilpasset det bevisste nåtidsmennesket og fjernt fra ukebladenes såkalte horoskopspalter.


Den pedagogiske og og lett tilgjengelige formen, sammen med det filosofiske livsanskuelsesperspektivet, utgjør en ny og særdeles fruktbar kombinasjon innen astrologisk tenkning.

Anna Granberg er utdannet sosionom og jobber som astroterapeut og konsulent i psykodynamisk astrologi. Hun skildrer samspillet mellom mellom kosmos og menneskenes indre drivkrefter, og viser hvordan fødselskartet kan anvendes som en vei til selverkjennelse og personlig utvikling.