Bevissthetens kreative spill - dvd
Produktnr.:
7071333020327
Enhet:
Moms-sats:
25.00
Vekt:
0.00
Spesifikasjon:
Regi: Terje Toftenes
Produksjonsår: 2016
Spilletid: 120 minutter
Språk: Norsk/Norske undertekster
Leveringstid: på lager

NOK 350

Antall
Beskrivelse

Bevissthetens kreative spill 

Hva er bevissthet?

 

Hva skaper spiren til liv? Hva ligger bak mysteriet vi alle er en del av? Hva er det i deg som observerer tankene, følelsene og opplevelsene dine? Hva skjer når vi dør? Hva er virkelighetens sanne natur? 

 

Naturvitenskapen kan ikke svare, religionene har sine modeller, men hva er sannheten? Terje Toftenes og hans team, kjent for en rekke fantastisk innsiktsfulle dokumentarfilmer med et større perspektiv på temaer i vår tid, tar for seg det største spørsmålet av alle: «Hvem er jeg?» i en dobbel-DVD du anbefales å se, om du stiller deg dette spørsmålet eller noen av spørsmålene over.

 

Den aller fremste fysikken kaster i dag et helt nytt lys over disse spørsmålene som åpner for en annerledes forståelse av vårt univers – fra kvantepartikler til galakser. Filmen fremsetter en radikal vitenskapelig modell som markerer et fundamentalt paradigmeskifte med slående likhetstrekk til urgammel esoterisk viten.

Du inviteres til et grensesprengende møte med fremstående forskere, filosofer, biologer, leger, kvantefysikere og mennesker med spesielle evner og opplevelser, som tegner et ganske annerledes bilde av vår virkelighet og hvem vi egentlig er. Møt blant andre Jude Currivan, Ervin Laszlo, Rupert Sheldrake, Uri Geller, Masaru Emoto, Deepak Chopra, Bruce Lipton, Anita Moorjani, Gordon Smith, Neale Donald Walsch, Patricia Cori og Elisa Medhus.

Filmen består av to deler, hver på 60 minutter, hvor den første ser på undring satt opp mot vitenskap og esoterisk viten og den andre presenterer personer med spesielle evner og opplevelser.

Spilletid: 120 minutter. Norsk tale.