Å reise seg etter en rystelse - Per Arne Dahl
Produktnr.:
ISBN : 978-82-516-3639-1
Enhet:
Moms-sats:
0.00
Vekt:
0.00
Spesifikasjon:
Forfatter: Per Arne Dahl
Utgitt:  2011
Språk: Norsk        
Innbinding:  Innbundet
ISBN: 978-82-516-3639-1
Sideantall : 158

Leveringstid: 2-8 dager

NOK 339

Kampanjepris NOK 279

Antall
BeskrivelseÅ reise seg etter en rystelse

Med sin lange erfaring som prest og sjelesørger ville Per Arne Dahl skrive en bok om det å møte kriser som skilsmisse, alvorlig sykdom eller dødsfall i nær familie. Manus var nesten ferdig da terrorangrepene 22. juli ga boken skremmende ny aktualitet.

Per Arne Dahl er prest i Stortinget og Trefoldighetskirken i Oslo og møtte en rekke av ofrene og de pårørende fra regjeringskvartalet og Utøya i tiden etter tragedien. Dette er sterke historier som har satt sitt preg på boken.

Hvordan kan vi forberede oss på de vanskelige dagene, og hvordan kan vi reise oss etter en rystelse? Dette er spørsmål Per Arne Dahl reflekterer over etter å ha fulgt terrorofrene og mange andre mennesker gjennom store påkjenninger, og forsøkt å hjelpe dem til å reise seg med selvrespekt – og gi dem nytt livsmot. 

Boken er en hyllest til tapre kvinner og menn som ikke har latt seg knekke, samtidig som Dahl gir et realt håndtrykk til medmennesker som fortjener en ny fremtid. For ingen kan leve et helt liv uten å oppleve en rystelse. En katastrofe kan ramme oss alle, uten forvarsel, slik vi opplevde i Norge i sommer. 

Å reise seg etter en rystelse er en klok beretning som gir håp og som viser oss at det faktisk er mulig å komme seg videre i livet etter dramatiske hendelser.

"Dette må være en av årets aller viktigste bøker ... vil du gi noe virkelig godt til noen som sørger og har det tungt, så skal du leite langt etter et bedre alternativ enn denne boken!"
Audun Mosevoll, Dagen