Kybalion – De syv prinsipper i esoterisk filosofi
Produktnr.:
ISBN: 978-82-92653-01-2
Enhet:
Moms-sats:
0.00
Vekt:
0.00
Spesifikasjon:
Forfattere: Tre innviede ( ikke navngitte )
Orginaltittel: Kybalion
Oversettelse 
ISBN: 978-82-92653-01-2
Innbinding:  Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Sideantall:  176
Språk: Norsk
Leveringstid: på lager

NOK 299

Antall
Beskrivelse

Kybalion

– De syv prinsipper i esoterisk filosof

 

Kybalion presenterer de syv nøklene til Den hemmelige lære. Med utgangspunkt i det gamle Egypts mysterielære fremlegger og forklarer boken de syv sentrale prinsipper for mennesket, livet og verden.

 

Det er en tidløs visdomslære du her får innsikt i. Kybalions innhold er like aktuelt for dagens moderne mennesker som da det ble formidlet i Egypts templer for flere tusen år siden.

 

Kybalion er en esoterisk klassiker, publisert første gang i USA på begynnelsen av 1900-tallet. Den har blitt omtalt som «den mest betydningsfulle boken som ble utgitt på den amerikanske okkulte bokarenaen i det 20. århundre». I Kybalion blir den flere tusen år gamle visdomslæren fra Egypt gitt et moderne språk og presentert på en lettfattelig måte.

 

For at leseren selv skal kunne se at Kybalion virkelig står i en flere tusen år gammel tradisjon, er det inkludert vedlegg med forklarende noter. Her finner du blant annet tre hermetiske traktater som ble nedskrevet første gang i Egypt for 2000 år siden, og som inneholder en mysterielære fra de eldste tider.