Transpersonlig udvikling - Roberto Assagioli
Produktnr.:
ISBN-13: 9788798575764
Enhet:
Moms-sats:
0.00
Vekt:
0.00
Spesifikasjon:

Forfatter: Roberto Assagioli
Oversettelse: Ebba Larsen
ISBN: 13: 9788798575764
Utgitt: 29-09-2006
Sideantall: 306
Språk: Dansk
Leveringstid: 2-5 dager

NOK 349

Antall
Beskrivelse

TRANSPERSONLIG UTVIKLING

Dr. Roberto Assagioli er en av de helt store pionerer innen for transpersonlig psykologi . Hans dype innsikt i høyere bevissthet  og spirituel utvikling er i høy grad basert på egne meditative erfaringer og studier av såvel østlig som vestlig mystikk gjennom 60 år.

Denne bok Transpersonlig udvikling er en samling av hans viktigste artikler om selvrealiseringens kunst, og hans bidrag til å bringe sjelen eller Selvet tilbake i psykologien. Assagioli kalte sin psykologi for psykosyntese  og vektla viktigheten av såvel den personlige utvikling av en helstøpt personlighet, samt den etterfølgende utvikling av Selvets åndelige bevissthet.

Første del beskriver overbevisstheten og de intuitive, inspirative og bevissthedsutvidende prosesser, som oppleves her. Andre del omhandler de utfordringer og vanskeligheterr, man møter på den åndelige vei mot opplysning. Tredje del beskriver, hvordan vi kan utfolde den høyere bevissthet i vår hverdag.

“Assagioli var en bemerkelsesverdig pioner innen for det transpersonlige felt, hvor han vevde mange av de viktigste psykologiske og spirituelle tradisjoner sammen i en sterk metode til indre vekst.”

Ken Wilber, The Eye of Spi