Intelligente celler , Bruce Lipton
Produktnr.:
978-87-21-03217-3
Enhet:
Moms-sats:
0.00
Vekt:
0.35
Spesifikasjon:
 
Forfatter: Bruce Lipton
ISBN 978-87-21-03217-3
Utgitt: 23 oktober 2009
Originaltitel: The Biology of Belief
Oversettelse: Anette Leleur 
Sideantall: 264
Språk: Dansk
Innbinding: heftet
Leveringstid: På lager

NOK 279

Antall
Beskrivelse

INTELLIGENTE CELLER


Overbevisningens biologi:
De healende krefter i bevissthet og materie.

Vitenskapen om hvordan tanker styrer våre liv.  Intelligente celler er et banebrytende verk innen for den ny biologisk forskning. Den internasjonalt anerkjente cellebiologen, Bruce Lipton, har i over 20 år forsket i mekanismer, hvor celler mottar og behandler informasjon, og i Intelligente celler formidler han denne nye vitenskapen, kaldt epigenetik, på en seriøs, humoristisk og samtidig tilgjengelig vis, illustrert med tegninger og eksempler fra hverdagen.

Bruce Liptons forskning viser, at det ikke, er som tidligere antatt, gener og dna som styrer vår biologi; dna blir i stedet styrt av signaler utenfor cellen, det vil si det indre miljø, vi selv skaper blant annet gjennom de energimessige budskap. som genereres i kraft av positive og negative tanker - vår hjernefunksjon har på denne måten en avgjørende innvirkning på kroppens celler og endring av underbevisste og begrensende overbevisninger skaper derfor grobunn for et gunstig vekstmiljø.

Intelligente celler gir en ny forståelse av forbindelsen mellom kropp og sinn og kan få vidtrekkende konsekvenser både for vår helsetilstand og våre utviklingsmuligheter. Det er, som om Bruce Lipton avdekker det lenge savnede forbindelsesleddet mellom materie og bevissthet og åpner dørene til en ny livsoppfatning, som kan aktivere de mirakuløse krefter i bevissthet og materie.

Bruce Liptons videnskaplige innsigkt har endret hans personlige liv. Hans dype forståelse av cellebiologien innbefatter eksistensen av en udødelig ånd. Han har opplevd, at hans fysiske velvære er blitt styrket og at kvaliteten og karakteren i hans daglige liv er blitt vesentlig styrket.

Borgen forlag/ ManuMu red