Skabende meditation - Roberto Assagioli
Produktnr.:
ISBN-13: 978879225204P
Enhet:
Moms-sats:
0.00
Vekt:
0.71
Spesifikasjon:

Forfatter: Roberto Assagioli
Originalspråk: engelsk
Oversettelse: Ebba Larsen
ISBN: 13: 9788792252043
Utgivelse: 29-08-2008
Utgave: 1 utgave - 1 opplag
Innbinding: Heftet
Språk: dansk
Sideantall: 495
Leveringstid:  På lager
 

NOK 329

Antall
BeskrivelseSKABENDE MEDITATION

Flere bøker av Roberto Assagioli

Skapende Meditasjon
er en omfattende og dyptgående innføring i meditasjonens kunst. Boken er bygd opp som et fireårig meditasjonsforløp, men den kan dessuten anvendes som oppslagsbok med instruksjoner og veiledning til meditationsprosessen. Her finner du alle de gode råd og tenkelige vinkler, som er verd å vite om den skapende meditasjon.

Skabende meditasjon baserer seg på tankens dynamiske kraft og henter sin inspirasjon fra den østlige raja yoga filosofi, selv om språket er holdt i en vestlig og psykologisk tone. Vi blir, som vi tenkerer en av hovedtesene bak boken og den konsentrerte og fokuserte anvendelse av sinnet på sjelskvaliteter som fx medfølelse, glede, visdom, ærlighet etc., vil fremkalle disse kvaliteter i personligheten, når meditasjonen er vedholdende. Derfor kalles det skapende meditasjon, fordi man gjennom sinnets fokusering på sjelens åndelige kvaliteter kan skape en helt ny og foredlet karakter.

Det første års meditasjonsinstruksjon er en innføring i grunnprinsippene bak skapende meditasjon, og her legges fundamentet, og leseren guides inn i meditasjon på sjelens kvaliteter.  Avsnittet er utarbeidet av Erik Ansvang, som har mange års erfaring med meditasjon og bl.a. er utdannet yogalærer.

De tre efterfølgende års meditationsinstruksjon er utarbeidet av Dr. Roberto Assagioli , stifteren av Psykosyntesen og en gruppe studerende. Her føres meditasjonen inn i en større global målestokk, hvor man blir del av en global meditasjonsgruppe, som mediterer over den ny tids lover og prinsipper. Meditasjonen blir her både en individuel bestrebelse på å utvikle åndelige kvaliteter i personligheten, og et ønske om å fremkalle fx god vilje og rette menneskelige relasjoner i verden. Alt sammen i overensstemmelse med tankens skapende kraft.

Uansett om du anvender boken som en fireårig trening i meditasjon eller bare som oppslagsbok, så er denne boken en virkelig gullgruve av informasjon og visdom.

 

Kenneth Sørensen  / ManuMu red