Sarahkkas - Veiviserkort+hefte - orakelkort
Produktnr.:
Isbn 9788269027303
Enhet:
Moms-sats:
0.00
Vekt:
0.00
Spesifikasjon:


Forfatter/ artist: Astrid Ingebjørg Swart og Margit Berg

ISBN:9788269027303

Språk: Norsk 

Antall kort: 48 - norsk veiledningshefte

Leveringstid: På lager

NOK 460

Antall
Beskrivelse

 

Sarahkkas veiviserkort

Samisk visdom

Helbred deg selv og få en dypere innsikt med Sarahkkas kortene Veiledningsbeskrivelsen på 56 sider med de 48 kortene vil gi deg en dypere innsikt og selverkjennelse. Du kan gi deg selv eller andre klare presise og veiledende svar ved å legge kortlegg eller bare trekke et kort. Ved å se på bildene og lese teksten har i seg selv en styrkende virkning og setter i gang en bevegelse, befrielse og kanskje en helbredelse. Kortene hjelper deg å helbrede fortiden, og gir innsikt og veiledning hvordan fremtiden kan utfolde seg. 

Hvordan bruke Sarahkkas veiviserkort? 


Kortene er delt opp i 5 temaer: samiske guder, samisk kultur, natur, dyr, himmel og jord. Samiske arketypiske guder, gudinner kan hjelpe deg til å se og lære den store sammenhengen i deg selv og verdensbildet fra et åndelig perspektiv, og ut i fra det høyeste prinsipp. Andre kort i kortstokken representer muligheter og eventuelle justeringer du behøver på veien. Kortene er presise, kraftfulle og helbredende. 


Alle kortene har et budskap til deg, om du velger å trekke et kort eller å legge et større kortlegg. Bruk kortene intuitivt. Hvis et kort faller ut mens du stokker kortene, har dette kortet et viktig budskap til deg, ut i fra spørsmålet du har stilt. Sarahkkas kort er også et fantastisk redskap til å veilede andre. Du vil lettere kunne hjelpe deg selv og andre mennesker til å se seg selv fra et objektivt plan. Disse kortene kan brukes alene som et redskap for å få fullstendig overblikk over fortiden, nåtiden og fremtiden. Du har muligheten til å bli kjent med hele ditt fulle potensial, gjennom å studere og få innsikt i din personlige, psykiske og åndelige dimensjon via kortene og beskrivelsen som følger med. Det er viktig å huske på at du kan endre din fremtid via tankens skapende kraft. Når tanken leder til det høyeste er alt mulig. Du er den kreative skapende magikeren i ditt eget liv.